In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

O nama

Andži Kompani d.o.o. je firma dizajnerskih i visoko-kvalitetnih keramičkih pločica, granitne keramike,sanitarija i opreme za uređenje kupatila vodećih evropskih i domaćih proizvođača.

Direktna saradnja sa brendovima Velux,Cerdisa, Keros, Cifre, Emil, Myr, Setecento, Ergon, Pamesa, Kolpa san, Pozzi ginori, Geberit, Grohe, Hidra, Litokol, Genesis, Paffoni, Armal, Minoti, Siri, Ceresit, Unitas,Krono-original kao i sa domaćim proizvođačima Polyagram,Kubis Keramika, Keramika Leskovac, Keramika Mladenovac, Termorad, Elit, Rossan, Pinoart i distribucija njihove robe kroz veleprodajnu i maloprodajnu mrežu čini nas konkurentnim na domaćem tržištu.

Sa razvojem, firma Andži Kompani, prateći potrebe tržišta širi prodajni asortiman. Možemo slobodno reći da trenutno raspolažemo najboljom i najpotpunijom ponudom, a u prilog tome govore stalni kupci koji u kontinuitetu zadovoljavaju svoje potrebe upravo kod nas.

Pored široke ponude, u firmi "Andzi-kompani" uvek ćete naići na ljubazno osoblje spremno da Vam u svakom trenutku pruži prave informacije i dobro Vas upozna sa celim asortimanom. Pored toga potrudili smo se da našim kupcima obezbedimo brzu i efikasnu isporuku kupovine kompletne kupatilske opreme ,besplatno, na kućnu adresu.

Pažljivo odabran asortiman proizvoda zadovoljiće potrebe svih klijenata za komletnim uređenjem kupatila sa savremenim trendovima, tehnološkim zahtevima i finansijskim mogućnostima.

Posetite Nas i uživajte u fantastičnom izboru.

S' Poštovanjem

"Andzi kompani" d.o.o.