In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

O nama

Poštovani,

Andži Kompani d.o.o. je firma  koja se 25 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo- dizajnerskih i visoko-kvalitetnih keramičkih pločica, granitne keramike,sanitarija i opreme za uređenje kupatila vodećih evropskih i domaćih proizvođača.

Vizija naše firme je da kupcima u Srbiji ponudimo najkvalitetniju opremu navedenih proizvođača po pristupačnim i konkuretnim cenama.

Direktna saradnja sa brendovima  Keros Ceramica, Cifre Ceramica, Emil Group, Myr Ceramica, Cerdisa, Del Conca, Oset, Kolpa san, Pozzi ginori, Kolo, Geberit Group, Grohe, Hidra Ceramica, Litokol, Genesis, Armal, Minoti, Ceresit,Velux, Herz i sa domaćim proizvođačima Polyagram, Kubis Keramika, Termorad, Elit, Rossan, Pinoart i distribucija njihove robe kroz veleprodajnu i maloprodajnu mrežu čini nas konkurentnim na domaćem tržištu.

Za više od 1000 m2 u Niš se može naći izložene zidnih i podnih pločica, sanitarija, kade za kupanje, kabine, nameštaj za kupatila, baterije, ugrađene opreme i drugih materijala u modernim i stilski ukrašenih ambijenta gde potrošači mogu realno vidi kako bi izgledalo njihovo kupatilo.

Sa razvojem, firma Andži Kompani, prateći potrebe tržišta širi prodajni asortiman. Možemo slobodno reći da trenutno raspolažemo najboljom i najpotpunijom ponudom, a u prilog tome govore stalni kupci koji u kontinuitetu zadovoljavaju svoje potrebe upravo kod nas.

Pored široke ponude, u firmi "Andzi-kompani" uvek ćete naići na ljubazno osoblje spremno da Vam u svakom trenutku pruži prave informacije i dobro Vas upozna sa celim asortimanom. Pored toga potrudili smo se da našim kupcima obezbedimo brzu i efikasnu isporuku kupovine kompletne kupatilske opreme ,besplatno, na kućnu adresu.

Pažljivo odabran asortiman proizvoda zadovoljiće potrebe svih klijenata za kompletnim uređenjem kupatila sa savremenim trendovima, tehnološkim zahtevima i finansijskim mogućnostima.

Posetite nas i uživajte u fantastičnom izboru.

S' Poštovanjem,

"Andzi kompani" d.o.o.