In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

BaterijeGrohe

Nemačka kompanija Grohe je najpoznatiji evropski proizvođač slavina i tuševa, čija se istorija proteže sve do početka 20. veka. Kompanija je dobila današnje ime kada je Fridrih Grohe 1936. godine odlučio da pokrene sopstvenu proizvodnju slavina i odvoji se od očeve firme Hansgrohe, a ove dve kompanije i danas su direktni konkurenti. Kvalitet, tehnologija, dizajn i održivost. Četiri vrednosti brenda koje pokazuju našu predanost u stvaranju izvanrednih doživljaja. Standarde smo postavili izuzetno visoko kako bismo bili sigurni da, svaki put kada otvorite GROHE bateriju ili uđete pod GROHE tuš, osetite razliku.

Grohe Eurosmart

Kupatilo bi trebalo da bude mesto u kome možete osećati prirodu sa svim svojim čulima. Mesto koje odražava vašu senzualnost i meša svojom prirodom. GROHE Eurosmart pretvora ovu intuiciju u stvarnost. Organski dizajn i prirodna estetika. Rezultat je opuštena atmosfera u kojoj možete uživajte u miru i instinktivno se osećate kao kod kuće, u potpunosti prirodan način.

 Grohe Eurosmart Cosmopolitan

Priča o dizajnu ove linije govori sa ljubiteljima savremene arhitekture,kombinuje modernu estetiku sa odličnom  najvišom funkcionalnost. Obimna EurosmartCosmopolitan linija ima šest različitih modela baterija za umivaonik, i to  da li je fiksni, okretni ili elektronskiizliveni izliv, svaki model garantuje najveći kvalitet i optimalnu lakoću korišćenja.

Grohe EuroCube

Jednostavna i atraktivno  Sveobuhvatni koncept GROHE Eurocube evocira dinamičan način života u lepoti kocke. Uživajte u seriji koja odiše jednostavnošću.

 

Grohe Vitalio

Elegantan dizajn

Grohe BauCurve

Grohe BauEdge

Komfor, sigurnost i štednja. 

Grohe BauFlow