In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Korisni saveti

namestanje-plocica-1

Fuge koje noću svetle

Nešto novo na našem tržištu, fug masa STARLIKE je epoksidna dvokompnentna cementa masa pogodna za fugiranje fuga od 2mm do 10mm.

Širok spektar boja čak 94 različita tonaliteta koja možete naći u 3 kolekcije : CLASSIC, GLAMOUR I METALLIC.

Fuge koje noću svetle, dodavanjem posebnog aditiva u fug masu (određene boje) i nakon upijanja svetlosti (min od 8 sati) fuge će svetleti!! 

geberit-video

Geberitproizvodi

Geberit proizvodi su inovativni, trajni i ekološko-korektni.Oni koji žele modernizovati svoje kupatilo mogu sa malo truda mnogo postići.

Geberitov set ulepšava kupatilo, a ispiranje WC-a tehnički digne na jedan novi nivo. Tokom jedne godine može se uštedeti i do 40.000 litara pitke vode. Tako se troškovi promene amortizuju za manje od godinu dana.

U video prilogu Vam pokazujemo kako da ugradite jedan od modela Geberit vodokotlića.

stakleni-mozaik

Staklene mozaik pločice

Doza glamura i sjaja može da se postigne oblaganjem zida staklenim mozaik pločicama.

Efekat staklenih mozaik pločica dodatno je razigran različitim nijansama u okviru iste boje i igrom svetlosti i senke na svakoj pojedinačnoj pločici.

Mozaik pločice su idealne za održavanje. Zbog male površine pločice koja je samo 10x10 mm zahvalnije su za održavanje od velikih površina pločica na kojima je često vidan kamenac, posebno u tuš kabinama.

skriveni-vodkotlic

Više prostotra
Doživite kupatilo svim čulima i učinite svoja četiri zida jedinstvenim – za odmor, doživljaj, veselje i užitak.

Napravite više prostora u svom kupatilu i oživite ga. Skriveni iza zida, Geberit ugradni vodokotlić ne samo da omogućava proširenje prostora, već Vašem kupatilu daju i jedinstven izgled.

Uz pomoć raznovrsne ponude Geberit tipki možete savršeno uskladiti izgled Vašeg kupatila. Geberitova paleta proizvoda obuhvata sedam različitih linija, koje međusobno usklađuju sastav, proizvode i usluge.

tipke-za-aktiviranje

Tipke za aktiviranje

Geberit tipke za aktviranje ispiranja odlikuju se svojim raznolikim dizajnom i materijalom kao i najvišim stepenom tehnologije koja štedi vodu.

Široki asortiman oblika, materijala, završnih ploča i boja čine naše tipke za aktiviranje ukrasom svakog kupatila.

Doživite raznolikost oblika Geberitovih tipki za aktiviranje Sigma50, Sigma20, Sigma10, Samba, Rumba, Tango, Bolero i Mambo.

new-line