Andži kompani prezentovao novitet – Rimfree WC šolja

Andži kompani se u Nišu se od drugih izdvaja kao jedna od najstarijih kompanija koja se bavi prodajom keramike i sanitarije, ali i po tome što su najveći uvoznici na ovim prostorima. Nedavno je održana i prezentcaija noviteta Kolo sanitarije i Geberita, gde su svojim poslovnim saradnicima predstavili novu tehnologiju Rimfree.

Prigodnim druženjem u Julijan Djuponu kolektiv Andži kompani omogućio je svojim saradnicima da se kroz uživanje u prijatnom ambijentu, dobroj hrani i piću, upoznaju i sa novitetom na našem tržištu.

Sanitarna keramika Kolo iz Poljske je prepoznatljiva po estetski modelima proizvoda, čistih i elegantnih linija. WC šolje, umivaonici, kupatilski nameštaj – odaberite dizajn liniju koja najviše odgovara Vašem ukusu.

Nešto što je novo i što dolazi od proizvođača Kolo jeste Rimfree wc šolja bez unutrašnje ivice.

Otkrijte novu Rimfree wc šolju koja ne dozvoljava zadržavanje bakterija i nečistoća.

Kolo nudi veliki izbor WC šolja bez unutrašnje ivice. Na ovaj način značajno je olakšano čišćenje jer je čitava površina WC šolje pristupačna i svaka tačka vidljiva.

Klasična ivica WC šolje pogodna je za pojavu kamenca i razmnožavanje bakterija. Bez ivice, fleke se lako uočavaju i uklanjaju. Idealno za mesta sa visokim higijenskim standardima.

Uz Rimfree WC šolju bez unutrašnje ivice i posebnu glazuru KeraTect koja unutrašnju površinu čini naročito glatkom, nečistoće gotovo da nemaju šanse.

Promocija nove Rimfree WC šolje protekla je u najboljem redu a gosti su sa iste otišli puni pozitivnih utisaka…

Leave a Reply