Čvrsto i estetski lepo gazište stepenika po vasoj meri !

U poslednjih nekoliko godina izdovjilo se nekoliko trendova kada je reč o dizajnu stepenica.  Jedan od njih jeste svakako obrada stepenika po meri od granitnih pločica. Danas, izbor pločica je veliki od sjajnih do mat podloga, a za koji model ćete se tačno odlučiti zavisi od toga da li ih postavljate unutra ili spolja.

Maksimalne dimenzije jednog gazišta mogu biti 120 x 60 cm, kao i sve ispod ovih mera može biti dimenzija vašeg gazišta, tako da najšire gazište koje možete da dobijete je 120cm. Veoma je važno izabrati pločice shodno nameni jer stepeniste je deo gde se, penje i silazi, puno će značiti osobina otpornosti na habanje, mrlje kao I njihovo lako održavanje.

 

Mi upravo vrsimo uslugu uslužnog sečenje stepenika po Vašoj meri. Set stepenika se sastoji od gazišta i čela od pločica koje izaberete iz našeg asortimana. Keramika se seče na utvrđenu meru gazišta, a potom se geruje, odnosno, ivica se obara pod uglom od 45 stepeni. Tako se dobija gotovo gazište koje se postavlja na licu mesta, odgovarajucim lepkom za postavljanje plocica.

Obaranje ivice i rezanje kanalica po vasoj zelji i ukusu.

Leave a Reply