Da li ste čuli za Geberit AquaClean tuš WC ?

Geberit AquaClean je tuš WC  koji Vam  omogućuje doživljaj nežnog pranja vodom.

Geberit AquaClean spaja komfor, dizajn i održivost sa poznatim Geberit kvalitetom u estetska i inovativna rešenja za kupatilo. Od elegantnog, kompletnog WC rešenja sa mnogobrojnim funkcijama, sve do fleksibilnog rešenja u vidu tuš WC daske, odgovarajući tuš WC može se pronaći za gotovo svaki zahtev i svaku stambenu situaciju.

Geberit Vam različitim modelima tuš WC-a Mera, Sela i Tuma nudi odgovarajuće rešenje za gotovo svaki zahtev i svaku stambenu situaciju: od udobnih kompletnih rešenja sve do kompaktnih tuš WC sedišta. Zahvaljujući savršenom skladu dizajna i tehnike za ove modele nije potrebno više mesta nego za klasičan WC.

Predstavljamo Vam tri modela AquaClean wc tusa:

  • Geberit AquaClean Mera nudi potpuni komfor i udovoljava najvišim zahtevima za dizajnom i funkcijom.
  • AquaClean Sela privlači minimalizmom i jednostavnom elegancijom: tuš WC koji na prvi pogled ne odaje svoju posebnu funkciju.
  • AquaClean Tuma je kompaktan višenamenski model koji pruža mnoge mogućnosti. AquaClean Tuma u ponudi je kao kompletno rešenje i u obliku tuš WC sedišta.

Tuš WC-i Geberit AquaClean opremljeni su patentiranom tehnologijom tuša WhirlSpray i ergonomskim daljinskim upravljačem. Svaki model uključuje dodatne prijatne funkcije kao što su, na primer, tuš za dame, ventilacija neprijatnih mirisa, sušenje toplim vazduhom ili grejanje WC sedišta.

Vise informacija  o proizvodima pogledajte u galeriji sajta.