Kako opremiti malo kupatilo da bude funkcionalno?

Kupatilo je prostor koji svakodnevno koristimo, pa je njegov značaj samim tim jako veliki. A kako da osećaj pretrpanog zamenite osećajem prostranstva, objašnjavaju vrhunski poznavaoci, koji punih 25 godina uređuju domove u Nišu, ali i gradovima širom Srbiji.

Sa osećajem nelagodnosti i skučenosti u kupatilu teško je izboriti se, pa oni koji planiraju da se tog osećaja reše, bilo sređivanjem ili pravljenjem novog tako da bude funkcionalno i bez kompromisa u estetici, savete za dobru kombinaciju mogu potražiti u salonu Andži kompani u Nišu.
„Kod uređenja kupatila neophodno je svaki detalj pažljivo isplanirati. Sve što je višak treba izbaciti ili naći neki kompromis. Recimo toaletne ormariće sasvim verodostojno zamenjuje lavabo sa postoljem i fiokama gde mogu da se odlože sitnice i šminka, peškiri. Dobro rešenje je i kupovina manje kabine ili kade, a postoji zaista veliki broj modela u ponudi“, objašnjava Tanja Blagojević, vlasnica Andžija.

Ona pojašnjava da je u odabiru kod manjih prostorija za kupatila poželjno koristiti ogledala i dobro osvetljenje, ali treba voditi računa i pri biranju podnih pločica, kao i boje na zidovima, jer svetlije daju osećaj prostora, dok tamne nijanse guše prostor.

Andži kompani proslavio 25 godina postojanja

Četvrt veka firma Andži kompani na usluzi je svima koji žele vrhunski kvalitet kada su u pitanju keramika, sanitarije, kade, kabine, baterije, kupatilski nameštaj, galanterija, bojleri i slično.

Najveći uvoznici najkvalitetnije robe isključivo stranih dobavljača svakako je ono što ih u gradu izdvaja od konkurencije.

„U Nišu se od drugih izdvajamo kao jedna od najstarija kompanija koja se bavi ovom vrstom prodaje, ali i po tome što smo najveći uvoznici što se tiče na ovim prostorima. Jako dugo radimo i to strani program, uglavnom brendiranu robu iz Nemačke, Švajcarske, Italije, Kinu ne radimo, a silom prilika ne radimo ni domaći program“, priča Blagojevićeva.

Ona pojašnjava da se kod njih može naći najkvalitetnija uvozna keramika, ali i geberit ugradna tehnika.

„Naši najveći dobavljači, Keros,  Emil keramika, Ergon, Cerdisa, Myr, Cifre, posle toga radimo i propratne i izolacione materijale brenda Henkel, dakle sve što treba da se keramika položi. Onda ide sanitarni deo, umivaonici, wc-šolje, tuš kabine, kade, armature. Jedna od naših velikih brendova je GEBERIT ugradna tehnika kao što su ugradni kotlići i slično, ali i Kolpa san, jedan od vodećih brendova kada je u pitanju kupatilski nameštaj i tuš kabine“, ističe ona.

Ona dodaje da od nedavno lojaliti kupce očekuje specijalna kartica sa popustima, koju dobiju nakon prve kupovine.

Veliki izbor keramike i sanitarije u Andži Kompani!!!