Koji oblik Vi birate – krug, pravougaonik, oval ili elipsa?

Prekrasni komadi kupatilske sanitarije bitan su deo ukupne estetike izgleda kupatila. Stvore atmosferu i daju kupatilu prepoznatljiv karakter.

Najnoviji trendovi, atraktivan i elegantan dizajn dolazi iz Geberit-a zasnovan na osnovnim geometrijskim oblicima – krug, pravougaonik, oval i elipsa stvara nove mogućnosti kombinovanja. Ovakav koncept otvara niz mogućnosti za prilagođavanje dizajna kupatila željama korisnika. U ovoj liniji proizvoda se naročito ističu umivaonici koji pružaju ogromnu dizajnersku slobodu i pregršt mogućnosti za kombinovanje.

Elegantne ivice umivaonika Geberit VariForm se savršeno uklapaju uz najsavremeniji dizajn kupatila. Nadgradni umivaonici su dostupni sa ili bez postoljа sa otvorom za armaturu. Svi modeli Geberit VariForm umivaonika imaju veliku dubinu i tako doprinoseslobodi pokreta u ergonomskim uslovima. Umivaonici su izrađeni od sanitarne keramike visokog kvaliteta, otporni su na grebanje i pucanje i laki su za održavanje. U nasoj galeriji mozete videti kojim varijantama VariForm umivaonika mi raspolazemo.