Šta Vi birate: kada ili tuš kabina?

Kupatilo u svakom domu mesto gde se mozemo relaksirati i uzivati, te je vrlo važno da bude uređeno u skladu sa našim potrebama.

Mnogi su često u dilemi da li da u kupatilu postave kadu ili tuš kabinu. Najcesce nismo u prilici da utičemo na veličinu kupatila i raspored elemenata u njemu, pa se mnogi odlučuju da preurede ovu prostoriju u zavisnosti od prostora kojim raspolazemo,ali  ukoliko na savršen način planirate pozicioniranje elemenata, imaćete dovoljno prostora za sve šta vam je potrebno.

Najbolje je kada ne morate da birate između kade i tuš kabine, već možete u kupatilu da postavite i jedno i drugo, ali često zbog prostornih ograničenja moramo da biramo jednu od opcija.

Ukoliko imate malo kupatilo, tuš-kabine su idealno rešenje jer ćete na taj način maksimalno iskoristiti prostor. Kao prednosti tuš-kabine prodavci navode i znatno manju potrošnju vode, jer se u kabini manje zadržavate. Dizajn tuš kabine možete birati i u pogledu vrata koja mogu biti staklena, od kaljenog stakla ili pleksiglasa. Vrata mogu biti sa krilima ili klizna. Ukoliko se odlučite za tuš kabinu, znajte da ćete imati manje ugođaja nego što pruža kada. Ipak, vaše trenutke stajanja ispod tuša možete učiniti lepšim postavljanjem tzv. tus ruže koja pruža zaista jedinstven osećaj.

Sa druge strane, ukoliko ste u mogućnosti da više vremena posvetite ugodjajima i trenucima u kupatilu, onda je postavljanje kade prava stvar za uživanje. Naravno, podrazumijeva se da u kupatilu postoji dovoljno prostora za kadu.

Izbor kade postao je pitanje stila, ali i prostora. Trenutno na tržištu možete naći baš ono što želite, što je ranije bilo nezamislivo: i po veličini, boji a i po oblicima. Ako je vaše kupatilo izuzetno prostrano, možete se odlučiti za samostojeću kadu ili đakuzi, dok u manjim kupatilima bolje je postavljati ugradne kade, koje su i pristupačnijih cena. Ipak, danas su najpopularnije akrilne kade jer se lako i brzo održavaju.

U nasem prodajnom asortimanu nudimo Kolpa san program tus kabina i kada, jedan od proizvodjaca koji se moze posebno izdvojiti po kvalitetu i dugim garanicjama na nasem trzistu.

Garancija kada Kolpa san

10 godina garancije na Kolpa san kade za kupanje izrađene od livenog sanitarnog akrila i od Kerrocka. 2 godine garancije na Kolpa san masažne sisteme.

Garancija Tus kabina Kolpa san

5 godina garancije na Kolpa san tuš kabine. 3 godina garancije na Kolpa san tuš kabine: ECO QUAT, SQ LINE.

Birajte samo najbolje. Izbor je Vas!