U trendu od glave do pete – Obuci svoje kupatilo u Geberit !

Da li u enterijeru mora sve da bude istog brenda? Naravno da ne. Međutim, treba imati na umu da svi brendovi razvijaju svoje proizvode tako da se međusobno slažu i da tek u kombinaciji daju željeni efekat. Ista pravila važe i u kupatilu. Danas kada postoje stručnjaci za svaku oblast, trebalo bi poslušati i savete modnog stiliste za kupatilo. Taj stilista je arhitekta.

Kada uređujemo prostor u kome živimo inspiraciju tražimo na aktuelnim društvenim mrežama, u časopisima istražujemo blogove.

Pored autentičnog dizajna, izuzetno nam je važno da proizvodi budu funkcionalni, kvalitetni i dugog veka. Geberit je švajcarska kompanija koja objedinjuje ova dva principa više od sto godina. Kao najprodajavniji brend u ovom segmentu u Evropi, ne bi se tu našao da sve gore navedeno nije istina.

 

Brend Geberit je prepoznatljiv pre svega po ugradnom vodokotliću i upečatljivim tipkama drugačijeg dizajna, Geberit je proširio asortiman proizvoda na sanitarije rešenje ispred zida i pružio nam mogućnost da sami kreiramo svoje kupatilo iz snova.

Centralno mesto u kupatilu rezervisano je za umivaonik i ogledalo. Geberit u ponudi ima 10 dizajnerski različitih serija sanitarija, organskog ili geometrijskog oblika, tankih ivica ili nešto robusnijeg izgleda, u kombinaciji sa nameštajem visokog kvaliteta, u različitim bojama i materijalima završne obrade.

Kao distributeri pomenutog brenda u našem asortimanu proizvoda možete u maloprodaji pogledati izložene modele Geberit rešenja kako iza tako i rešenja ispred zida.

Ako obučete svoje kupatilo u Geberit obezbedićete sebi dugotrajno rešenje koje objedinjuje savremeni dizajn, najnovija tehnološka rešenja i, što je najvažnije, osećaj svežine koji vas prati i nadahnjuje tokom celog dana. Zato vas podržavamo da budete neko će sebi da priušti nešto novo i drugačije, dizajnersko umesto konfekcijskog rešenja. Dozvolite da Geberit da budeš vaš lični krojač.

IZBOR JE VAŽAN !

 

35 Responses