Ugradni vodokotlić za uštedu kupatilskog prostora, brend Geberit

Sigurnost pre svega!

Kada govorimo o poreklu kvalitetnih proizvoda, odmah pomislimo na pojedine evropske zemlje. Ne bez razloga, iskustvo je pokazalo da je zemlja porekla često presudan faktor da li ćemo određeni proizvod kupiti ili ne. Kada govorimo o vrhunskom, gotovo nedostižnom, kvalitetu proizvoda onda nam se jedna zemlja nameće sama po sebi – Švajcarska. Od davne 1874.godine Geberit predstavlja sinonim za kvalitet, pouzdanost i inovativnost.

Geberit vodokotlići su sada već dobro poznati i sve češće se vidjaju kako u domaćinstvima tako i u restoranima, hotelima i svim drugim javnim prostorima.

Savremeno kupatilo sada je podrazumevano sa ugradnim vodokotlićem, ali prilikom izbora proizvođača treba biti pažljiv. U zid se ne ugrađuje bilo šta, već ono za šta ste sigurni da vam nikada neće napraviti problem.

Ugradni vodokotlić Geberit, osim što štedi prostor,nudi čitav niz prednosti: pouzdanost – zato što je cisterna iz jednog dela, bez spojeva i mogućnosti da procuri; 10 godina garancije ako ga ugradi ovlašćeni instalater; elegantne i moderne tipke uz veliki izbor boja, materijala, oblika. Svi se sećamo vremena kada su proizvodi trajali duže od garantnog roka, dobro su nas služili godinama, čak i decenijama. Geberit vodokotlić se može svrstati u ovu grupu proizvoda, a tome svedoči i činjenica da je prvi ugradni vodokotlić, proizveden još 1964. godine, još uvek u funkciji.

U nastavku predstavljamo Vam modele Delta linije ugradnih vodokotlića i tipki:

 

Posetite nas maloprodajni salon u Nisu  gde mozete pogledati eksponate Geberit proizvoda.